Spune-mi CUM! Să mai pot zâmbi

Autor

Antonia Fudulu

Data

22nd Jul 2024

Timp de citire

7 minute

5 min de citit

 ''Pentru un zâmbet sincer nu este responsabilă doar musculatura feței, ci întregul suflet.'' - Antonia Fudulu

Cartea „Spune-mi CUM! Să mai pot zâmbi” - Antonia Fudulu – a fost lansată pe 26 Mai în conferința excepțională „Când Dumnezeu rescrie scenariul vieții tale” alături de 12 speakeri, 80 de povești de viață pe scenă, în fața a 250 de persoane, într-o locație de patrimoniu exclusivistă la Le Diplomate - Athenee Palace - Intercontinental București.

Cartea are la bază experiența și interacțiunea autoarei cu peste 200 de povești excepționale de viață, scrisă în urma a 5 ani de emisiuni Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu. Emisiune tv/podcast cu interviuri cu povești de viață - care se bucură de peste 20 de milioane de vizualizări în youtube, cu comunități active de peste 70K+ urmăritori în facebook, 35K instagram, 90K în tiktok.

Cartea răspunde la 11 întrebări dureroase despre viață. Deși am putea considera că viața noastră este grea, prin intermediul cărții, vom descoperi oameni care au trecut prin situații, greutăți și provocări care bat orice șcenariu de film. Oameni care au depășit obstacole inimaginabile. Sunt oameni care și-au reconstruit viața de la zero. Considerați pierduți definitiv, astăzi ei sunt dovada vie că se poate!

”Spune-mi CUM! Să mai pot zâmbi” este acea carte plină de emoție care te răscolește, te pune pe gânduri, pe care nu-ți vine să o lași din mână odată ce ai început să o parcurgi. În timp ce dărâmă gândirea limitativă, încurajază cititorul să-și reevalueze propria viață. Conștientizează, sensibilizează, inspiră și motivează!

Antonia Fudulu, autoarea cărții, este jurnalist, realizator tv și psiholog.

''Nu este o carte oarecare, ci mai degrabă l-aș numi ghid de supraviețuire prin speranță și credință, bazat pe povești de viață reale. În această carte vei întâlni personaje de care până nu demult, poate, ți-ar fi fost frică să stai de vorbă. Sau, dacă ești o persoană care ține mult la aparențe și imagine, nu te-ai fi asociat niciodată cu aceste personaje pe care le vei găsi aici. Din perspectiva multora, nu ar mai fi avut niciodată șansă la o viață normală. Însă, știți cine sunt astăzi acești oameni? Mâna dreaptă a lui Dumnezeu.'' - Antonia Fudulu

Peste două sute de oameni care au trecut prin drame cuplite astăzi zâmbesc și s-au dezvăluit povestea în emisiunea Spune-mi CUM! cu Antonia Fudulu. Emisiune ce aduce în lumina reflectoarelor cele mai impresionante povești de viață din România. Oameni a căror viață este mai presus de orice scenariu de film.

Deși e foarte ușor să ai opinii, să-ți dai cu părerea despre orice, să oferi sfaturi care se bazează pe teorie, acestea sunt aproape lipsite de valoare în comparație cu experiențele trăite de invitați.

„La Spune-mi CUM! povestim, ne amintim, ne cutremurăm, ne emoționăm și deseori plângem. Dar cele mai importante sunt lecțiile pe care cu toții le primim de la oamenii care, cândva considerați pierduți, astăzi sunt învingători.”

Spune-mi CUM! S-a dovedit, cu trecerea timpului, că nu este doar un podcast, nici doar un simplu video pe YouTube, nici măcar o emisiune la TV, ci o misiune.

Emisiunea este difuzată în fiecare duminică, de la ora 20:00, pe A7TV și pe YouTube. Antonia este psiholog de profesie. Din dorința de a ajuta oamenii, a studiat asistență medicală, iar mai apoi psihologia. Remarcată de marea jurnalistă Alessandra Stoicescu, a urmat cursurile de televiziune ale Intact Media Academy. În același timp, a efectuat stagiul de practică în redacția de știri a trustului. Ulterior, a creat rubrica ''Viața-n Verde'' și, mai apoi, emisiunea ''Spune-mi CUM!'' - care se bucură de un impact semnificativ în rândul publicului.

”Tu mai zâmbești?

Nu, nu! Nu pe internet. Acolo zâmbește aproape toată lumea. Mă refer la zâmbetul acela sincer, autentic, asupra căruia nu stă nicio privire ațintită. Zâmbetul acela care nu are nevoie de vizualizări și like-uri. Zâmbetul care nu are nevoie de martori. Zâmbetul de altădată, din alte vremuri, fără a mima fericirea. Mai există pe fața ta zâmbetul acela plin de recunoștință? Zâmbetul ''trădător'', care să-ți trădeze pacea interioară?” - Spune-mi CUM! Să mai pot zâmbi – Antonia Fudulu

Postări recente
Spune-mi CUM! Să mai pot zâmbi

22nd Jul 2024

Spune-mi CUM! Să mai pot zâmbi

5 min de citit  ''Pentru un zâmbet sincer nu este responsabilă doar musculatura f
Citește articolul
Biblia povestește despre Isus, Sally Lloyd-Jones

15th Jul 2024

Biblia povestește despre Isus, Sally Lloyd-Jones

3 min de citit Această carte nu este o Biblie tipică pentru copii în care povestirile
Citește articolul
Noi perspective

15th Apr 2024

Noi perspective

8 min de citit Sunt fiică de Rege, dată cu împrumut unor părinți credincioși care m-au primit c
Citește articolul
Vrei să aflii mai multe detalii?

Vezi toate articolele și postările noastre.

Îți mai recomandăm și

Articole similare